Monte Rosa 2014

24-30 Iulie

La sfârșitul lunii Iulie vă invităm să escaladați cel mai înalt vârf din Elveția alături de ghizii Your Guide Romania. Ne vom deplasa cu avionul din București la Zurich, iar de acolo mai departe cu trenul până în Zermatt. Dupa două zile de drumeții de aclimatizare în împrejurimile Zermattului vom urca la Cabana Monte Rosa iar de acolo pe vârf.

Această excursie vă oferă posibilitatea de a vizita și locui pentru cinci zile în cea mai pitorească zonă din Elveția, aflată chiar la poalele celebrului vârf Matterhorn. Vom traversa ghețarul Gorner, ne vom cățăra cu piolet și colțari și vom încerca sa urcăm pe cel mai înalt vârf din Elveția.

Excursia este deschisă tuturor turiștilor cu o pregătire fizică medie și experiență minimă de alpinism. Recomandăm să aveți la activ parcurgerea unor văi de abrupt în Bucegi sau Piatra Craiului sau trasee de grad 2B-3A. Înainte de plecare se vor face doua ture de acomodare și cunoaștere a Monte Rosa 2014grupului în Munții Bucegi si Piatra Craiului.

Echipament obligatoriu: rucsac, colțari, piolet, ham, bocanci cu talpă rigidă, casca, geacă impermeabilă, haine călduroase și rezistente la vânt, ochelari de soare, lanterna frontala.

  • În ofertă sunt incluse serviciul de ghid, transportul și cazarea în Zermatt si Cabana Monte Rosa.
  • Mesele și băuturile nu sunt incluse.
  • Grup: 3-8 persoane.
  • Înscrierile se fac până în 15 Iunie. În cazul în care nu se inscriu minim 3 persoane se recalculează prețul sau oferta nu mai este valabilă.
  • Din cauza dinamismului pieței turistice, oferta este valabilă în măsura în care se găsesc locuri disponibile de cazare și transport.
  • Preț:  1100 euro/persoană.

Pentru informații suplimentare luați legatura cu noi.