Circuitul Annapurna 2014

16 noiembrie – 14 decembrie

La sfârșitul anului vă invităm într-o drumeție celebră, Circuitul Annapurna. Vreme de 19 zile vom înconjura lanțul muntos Annapurna, trecând prin cea mai înaltă trecătoare din lume, Thorong La 5416m, pentru ca apoi sa urcăm până în tabăra de bază a Vârfului Annapurna, 4130m. Vom parcurge peste 200 km într-una din cele mai frumoase zone din Himalaya. Vom trece progresiv de la junglă la creste înzăpezite și înapoi la junglă. Această drumeție cu grad redus de dificultate vă oferă posibilitatea de a cunoaște atât Nepalul cât și de a vedea vârfuri celebre, precum Manaslu, Annapurna, Dhaulagiri și Machhapuchhre.

Excursia este deschisă tuturor turiștilor cu o pregătire fizică medie, care pot parcurge 7-9 ore zilnic. În decembrie, la altitudini de peste 3500 m, vom gasi zăpadă si condiții de iarnă, care nu vor fi mai dificile decât condițiile de iarnă din România.

Echipament obligatoriu: rucsac, colțari, bețe trekking, bocanci cu talpă semi-rigidă (3 sezoane), geacă impermeabilă, haine călduroase și rezistente la vânt, ochelari de soare, crema de soare, lanternă frontală, parazăpezi, sac de dormit rezistent la -10 C.

Program:
Zilele 1-2: transport București – Pokhara
Zilele 3-5: activități în Pokhara
Zilele 6-24: circuitul Annapurna: Pokhara – Thorong La – Ghorepani – Annapurna Base Camp – Pokhara
Ziua 25: transport la Kathmandu
Zilele 26-28 vizitare Kathmandu
Ziua 29: transport Kathmandu – BucureștiCircuitul Annapurna 2014

  • În ofertă sunt incluse serviciul de ghid, transportul, permisele de drumeție, cazarea și 3 mese / zi.
  • Băuturile nu sunt incluse.
  • Grup: 4-10 persoane.
  • Înscrierile se fac până în 15 octombrie.
  • Din cauza dinamismului pieței turistice, prețul se poate modifica în funcție de momentul la care se face rezervarea și se cumpără biletele de avion.
  • Preț: 2000 euro/persoană.

Pentru informații suplimentare luați legătura cu noi.